Rólunk

Dramazin, a magyar dram magazin.

Közös érdeklődési körünk, a minőségi alkoholfogyasztás, azon belül is elsősorban a whisky hozott minket egy platformra. Az igény, hogy ne csak a poharunkba kerüljön igazi tartalom. Szeretünk jókat inni, jókat beszélgetni, olvasni és írni. Írni a whiskyről. Egy kicsit másképpen. Más irányból megközelítve a dolgokat, vagy épp kérdéseket megfogalmazni. Néha kicsit irodalmi módon, néha nyersebben, pimaszul vagy akár kicsit filozofálva. Szeretnénk megmutatni, hogy a whisky több mint alkohol és, hogy a whiskyről nem csak annyit lehet leírni, hogy mit érzünk ha megkóstoljuk vagy épp hol akciós a dzsimbím… azért, hogy legyen valós tartalma is a hazai whisky és italkultúrának, nem csak a poharakban.

A whiskyről máshogyan.

A magazin teljes mértékben non-profit jellegű. Igyekszünk a lehető legtöbb dolgot ingyenes lehetőségekkel megoldani, a mégis felmerülő költségeket (web tárhely, kóstolt whisky, bármi) a szerkesztőség tagjai maguknak finanszírozzák. Nincsenek hirdetések, senkitől nem kapunk semmit a munkánkért, senkinek nem írunk megbízásból.

Három állandó alapító szerzőnk:

Tipsy Lady

Barman’s Choice

Tölgyesi Norbert

(továbbá vendégszerzőktől is folyamatosan várunk műveket, akár hosszabb, akár rövidebb formában a Szkeccs és Villámverdikt rovatainkba is)

Minden az oldalon található tartalom csak a szerzők írásos engedélyével használható fel akár részben vagy egészben!Az oldalon 18 éven felülieknek szóló tartalom található. A Dramazin a felelősségteljes alkoholfogyasztás támogatója.