Feis Ile különkiadás 1.nap – Filippinél találkozunk avagy Laphroaig-dolcsevítá

0

A Dramazin Feis Ile tematika azaz Islay whisky fesztiváljának hetében poszt sorozatot kap a Villámverdikt. A lényeg marad ugyanaz mint eddig az oldalsávban (IDE kattintva minden korábbi gyorsvéleményt olvashattok), röviden, sommásan ítéletet mondani adott italról.

A Feis Ile tematika május 26.-a és június 3.-a közt fut a magazin oldalain. Kezdésnek Barman’s Choice egy klasszikus korszak klasszikus Islay maltjával kezdi a hetet.

Azok a 60-as évek! Azok a Laphroaig-ok! Dolce Vita minden szinten. Itália, Mastroianni, Fellini, Sophia Loren, Komár Laci és a Scampolo, a Fradi veri a Juventust, a Vasas a Hexagonal tornán végig veri a dél-amerikai kirakatcsapatokat, a Balaton a Riviéra, OAS, párizsi puccs, prágai tavasz, amnesztia az 56-osoknak, Vietnam. Volt itt minden, össze-vissza. Swinging sixties, Aston Martin..(ja, nem, az a Bowmore, majd róla később), James Bond (ja nem, az meg a Macallan, az most nem is lesz..), hippik,drogok..

Valahogy rendet kellene vágni ezekben a 60-asokban. Mondjuk egy olasz import Laffie kellő alapokat tud letenni egy Islay fesztivál tematika elején. Tessék.

LAPHROAIG 10 YEAR OLD 40% OB for FILIPPI IMPORT 60-as évek

Csukamájolaj kapszula mangó olajba mártva. A régi trükk, gyerekeknek. Esetünkben ez már erősen felnőtt dolog. Pornografikus izgalmak, minőség, tropikalitás, kibaszott oldschool islay stíló.

Hogy is mondta Caesar Brutusra álmában? Filippinél találkozunk..

Úgy legyen! Mert az kurva jó Laphroaig-ot jelent!

N.- Barman’s Choice

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük