Nyereményjáték! – lejárt a beküldési a határidő

0

Ismét nyereményjátékkal készültünk nektek a Dufftown egyetlenje… ja, nem cikkünk kapcsán, a hozzá fűződő korábbi cikkeinket is bevonva.

A nyeremény a képen a palackban, a pohár tartalmát a szerző már megitta

A nyeremény a cikkben szereplő bontott, félig teli (vagy félig üres?) Singleton 12 palack (amit egyszeri vendégszerzőnk, Lakó Zoltán ajánlott fel kifejezetten cikkírás és nyereményjáték céljára) és egy 5cl-es minta, amit az alábbi kiadások közül választhat ki a sorsoláson kihúzott szerencsés nyertes (mindkettőről írtunk a közelmúltban):

Inchfad 17, IB, C. Dully – Dramazin cikk itt

Johnnie Walker Blue Label Icons 2.0 – Dramazin cikk itt

Két kérdésre kell elküldenetek a választ az elérhetőségeinkre (email (team@dramazin.hu) vagy messenger üzenet) 2024. április 1., 23:59-ig:

  1. Tipsy párna posztjában (A legszebb kimonó – avagy számít ami a selyem alatt lapul?), amiben a Singleton istálló idősebb kiadását kóstólta, milyen állatok szerepelnek? Segítség: hármat keresünk (van egy negyedik, a három fentiből kettőnek a bővebb rendszertani kategóriája, de elég a 3).
  2. Barman’s Choice (a fenti Tipsy poszt által ihletett) Párna-poszt cikkében milyen számjeggyel írt számok vannak (példa: „9-10.századi Japán egyik legpazarabb írott emléke”-ből a 9 és 10)? Segítség: kilencet keresünk.

Aki esetleg olyan megfejtést is talál, amit mi nem vettünk észre, az jutalomként a nem választott fenti mintából is kap egy 5cl-es adagot.

Akik most ennyit nem olvasnának, de mégis játszanának, azok innen meríthetnek sugallatot.

Jó olvasást és sok sikert!

(címlap kép: thebar.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük